ERTAŞ ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Tarihçemiz
1980 yılında Mahir Ertaş ve Necmettin Ertaş tarafından Bayrampaşa’da başlayan faaliyetlerimiz, İkitelli OSB de günümüz teknolojilerine uygun şekilde Ertaş Alüminyum San. Tic. Ltd. Şti. olarak devam etmektedir. 1000 m² kapalı alanı bulunan, ileri teknoloji ürünü olan makinelerle üretim yapan Ertaş Alüminyum; dinamik, profesyonel ve kendini sürekli geliştiren uzman kadrosuyla, alüminyum geri dönüşüm lisanslı doğa ve çevre dostu tesislerinde aylık 400 ton kapasiteli alüminyum külçe üretimi yapmaktadır.

Misyonumuz
Etkinliğimiz, çevikliğimiz ve örgütsel verimliliğimizle müşterilerimize, çalışanlarımıza, topluma ve çevreye kattığımız değeri gelişen teknoloji ile birlikte sürekli artırmak.

Vizyonumuz
Verdiğimiz tüm hizmetlerde kaliteden hiçbir ödün vermeden müşteri memnuniyetini sağlayarak Türkiye’de ve dünyada en iyisi olmak, örnek şirket olmak. Uygulamalarımızda müşterilerimizin isteklerini karşılayacak yeni ürünler geliştirmek, üretmek, müşterilerimizin hizmetine sunabilmek, temel felsefemiz ve hedefimizdir.

Kalite Politikamız
Kalite politikamız sürekli geliştirme ve verimliliğe dayanmaktadır. Kalite anlayışımız sadece ürettiğimiz ürünlerle sınırlı olmayıp kurumsal kimliğimizin bir parçasıdır. Kısa vadeli hedef ve yararlara odaklanmak yerine, uzun süreli büyüme ve istikrar için çaba gösteriyoruz.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

Atık Taşıyan Firmalar İçin Lisans Belgesi

Atık Taşıyan Araçlar İçin Lisans Belgesi

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon
  • Lisanslı Taşımacılık