GİSA METAL KIYMETLİ METALLER GERİ KAZANIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

2007 yılında İstanbul’da faaliyete geçen uzun yıllardır kazandığı tecrübe ile kurulan Gisa Metal Geri Dönüşüm, tesis yatırım ve lisans çalışmalarını tamamladıktan sonra çalışmalarına Bursa’da devam etmektedir. Türkiye ve dünyanın çeşitli bölgelerinde yer alan müşterilerine ve işine kurulduğu tarihten itibaren gösterdiği özenin haklı sonucu olarak tercih edilen öncü firmalar arasında yerini almıştır.
Gisa Metal Geri Dönüşüm; sektörün ve tedarikçilerinin ihtiyacı olan birikime sahip olmakla yetinmeyip kendisini ve yeteneklerini sürekli geliştirmeye devam etmektedir. Hizmet sunulan müşterileri ile uyum içinde çalışarak; bu alandaki sorumluluklarını ve sorunlarını azaltacak plan ve projeler hazırlayıp uygulayarak çevresel sürdürülebilirlik programlarına katkıda bulunmaya özen göstermektedir.
Gisa Metal Geri Dönüşüm; uzun vade planları ve hedefleri kapsamında dünyadaki yeni teknolojileri takip ederek; kıymetli metal atıklarının geri dönüşüm sistemine dahil edilmesini ve geri dönüşümü zor olan veya geri dönüşümü mümkün olmayan kısımlarının da farklı çözümlerle doğru şekilde değerlendirilmesini sağlamayı amaçlamaktadır.
Gisa Metal Geri Dönüşüm olarak başarısının sırrı kıymetli metallerin geri kazanımını yılların tecrübesini kullanarak kısıtlı zamanlarda dahi hizmet kalitesinden ödün vermeden yüksek verimle geri kazanım sağlamasında gizlidir. Tüm faaliyetlerinde kıymetli metallerin geri kazanımını çevreyi koruma bilinci ve sorumluluğu ile hareket etmektedir. Kendisine güç veren çalışanları ve tedarikçileriyle Gisa Metal Geri Dönüşüm ailesi; çalışmalarının temel unsuru olarak; GÜVEN ilişkisini değişen piyasa şartlarına rağmen korumayı kendine ilke edinmiştir.

DEĞER KATIYORUZ

KIYMETLİ METALLER KULLANAN SEKTÖRLERİN ÜRETİM ESNASINDA HAVAYA, SUYA, ÇAMURA, TOZA KARIŞAN, GÖZLE GÖRÜLEMEYEN ALTIN PARÇACIKLARININ GERİ DÖNÜŞÜMÜNÜ GERÇEKLEŞTİREN GİSA METAL GERİ DÖNÜŞÜM SEKTÖRE DEĞER KATIYOR.

%98 GERİ KAZANIM

Kıymetli metallerin geri kazanımında firma olarak GİSA METAL %98 geri kazanım oranıyla ülke ekonomisine ciddi katkılarda bulunmaktadır. Türkiye, dünyada en başarılı ve en ucuz maliyetli ülkelerin başında gelmektedir.

KALİTEMİZ BELGELİ

Uluslararası kalite belgelerine sahip, Çalışma Bakanlığı izin belgeli firmamızda, çevreye ve insan sağlığına duyarlı, saygınlık kavramını merkeze alan bir çalışma yöntemini benimsemekteyiz.

GÜVENLİ DÖNÜŞÜM

GİSA METAL Geri Dönüşüm, firmanızdan sizin isteğinize bağlı teslim aldığı atık ve hurdalarınızı en kısa sürede analiz ederek sizleri bilgilendiriyor ve analiz sonucuna göre fiyat teklifini sunuyor. Geri kazanım esnasında kaybın en düşük olduğu kimyasal işlemler kullanılarak geri dönüşüm gerçekleştirmekteyiz.

Geçici Faaliyet Belgesi

Çed Olumlu Belgesi

Atık Taşıyan Araçlar için Lisans Belgesi

Atık Taşıyan Firmalar için Lisans Belgesi

Tesise Kabul Edilecek Atıklar ve Kodları

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Hava Emisyon