RAMSED METAL

Ramsed Metal 2001 yılında Ramazan Şahin tarafından kurulmuştur. Güçlü makina parkı ve iş deneyimi ile hurda sektöründe güven ve istikrar sağlamıştır.

Geçmişten Bugüne RAMSED.

2001 yılında Ramazan Şahin tarafından kurulan RAMSED; Entegre atık yönetim çerçevesinde yasalara uygun olarak iş yürütmektedir. Güçlü makine parkı ve deneyimi ile bulunmuş olduğu sektörde güven ve istikrar sağlamıştır. Özenli eğitim durumuna, iş disiplinine sahip ve alanında tecrübeli güçlü personel kadromuz ile atık bertarafını her geçen gün daha da iyileştirmektedir.

Kurulduğu günden bu yana sizlere, doğamıza, geleceğimize, kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan firmamız Ankara Hasanoğlan Bölgesinde yeni tesislerini açarak faaliyete başlamıştır.

Müşterilerimize kaliteli, güvenli, etkin, çözüm odaklı hizmet vermek önemli kriterlerimiz içinde yer almaktadır. Her geçen gün artan talepler doğrultusunda yapılan varyasyonlar çeşitliliği beraberinde getirmektedir.

RAMSED ENDÜSTRİYEL ATIK GERİ DÖNÜŞÜM OLARAK;
Çevre ve Şehircilik bakanlığı onaylı Tehlikeli atık ve tehlikeli atık taşıma araç lisansı, Akü, ÖTL, tehlikesiz atık lisansı , elektrik-elektronik atık lisans belgeleri, aynı zamanda Hurda bakır, alüminyum, demir hurdaları, hurda tenekeleri gibi her türlü hurda malzemesi alım satımını uygun yönetmelikler doğrultusunda işleyerek geri dönüşüme daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz.

Tesislerimize gelen atık gruplarını aktif kalite kontrol süreci ile birlikte geri dönüşüme göndererek atık kapasitesini ve çeşitlendirmeyi artırmak için çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.

VİZYON: Sürdürülebilir çevre etkinliğini artırmak adına geri dönüştürülebilir tüm atıkların sorumluluğunu alarak hem ekonomik hem sosyal hem ekolojik fayda sağlayarak geri dönüşüm sektöründe dinamik, öncü olmayı hedefliyoruz.

MİSYON: Çevre mevzuatı kapsamında entegre atık yönetimi hizmet kalitesi ile geri dönüşüm sektöründe çevreye duyarlı iş yapmaktır.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

Tehlikesiz Atıklar Toplama Ayırma Belgesi

Tesise Kabul Edilecek Atıklar ve Kodları

Atık Taşıyan Araçlar İçin Lisans Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma
  • Ara Depolama
  • Lisanslı Taşımacılık
  • Ömrü Tamamlanmış Lastik Geçici Depolama
  • Atık Akümülatör Geçici Depolama