ALTUN METAL PLASTİK AMBALAJ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Trakya'nın yeni ve en modern geri dönüşüm tesisi

1979 yılında faaliyetlerine başlayan Altun Metal 2008 yılında Tekirdağ Çerkezköy Veliköy Org. San. Bölgesinde Geri Dönüşüm Faaliyetimiz de Lisanslı olarak başlayan yolculuğumuz, birçok sektördeki çeşitli pazar ve uygulama alanlarında 40 yıllık tecrübemizle devam ediyor. Bugün tüm ülkemizde yayılan üretim ve hizmet anlayışımız ile müşterilerimize Geri Dönüşüm de çözümler sunuyoruz.

Kurulduğumuz günden beri, sektörde ki gelişimleri, bilimin gücünü ve müşteri yakınlığını amaç olarak benimsedik.

“Sürdürülebilir Çözümlerle Sıfır atık ile İnsanlık için Daha İyi Bir Gelecek” Sloganımızdır.

Günümüze kadar geçen zaman zarfında kendi içinde organizasyon yapısını oluşturdu, araç filosunu büyüttü, teknolojiyle paralel sürekli yenilediği, üretimde kullandığı makineleri ile ürün ve hizmet kalitesini geliştirdi.

İşimizi geliştirme inancıyla çıkmış olduğumuz bu yolda bugün ülkemizin birçok ilinde her sektörden firmalarımıza hizmet vermekteyiz.

Ar-ge çalışmalarıyla ürün çeşitliliğini arttırırken, kendi içinde geliştirdiği sistemlerle müşterilerine sunduğu hizmette, kaliteyi arttırdı.

Çevre bilincine sahip ekibimiz ile bir şekilde kimyasal olarak zararlı kabul edilen ambalajları, geri dönüşüm tesisimizde, yeniden kullanılabilir hale getirmekteyiz.  Bu sayede tüm kuruluşlar, yönetmeliklere uygun olan kullanılmış ambalajlarını tekrar ve yenilenmiş olarak Altun Metal Geri Dönüşüm firmamızdan tedarik edebilmektedir.

İlk günden bugüne sunduğu ürün ve hizmet kalitesi sayesinde sektörde önemli bir yer edinen Altun Metal Geri Dönüşüm, sürekli ve kendini yenileyen çevreci ve doğa dostu hizmetleri sayesinde sektörde öncü ve köklü bir firmadır.

Bugüne kadar gerçekleştirdiklerimiz gelecekte gerçekleştirmeye devam edeceğimiz başarılarımızın ve hizmetlerimizin bir teminatıdır.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Tanker Temizleme
  • Tehlikeli Atık Ön İşlem