VELSAN METAL GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Firmamız 1997 yılında hurda sektörüne başlamış olup, zaman içinde Duman Metal adı altında şahıs firması olarak devam ettirmiş ve kendisini geliştirerek Velsan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Tic. Ltd. Şti. olarak sektörde adını önemli kuruluşlar arasına taşımıştır. Demir, çelik, hurda sektöründe Ülkemizin ekonomisinin gelişmesi adına hurda alımı ve satımı doğrultusunda Velsan Metal önemli bir rol üstlenmiştir.

Vizyonumuz; Müşteri hizmet ve beklentilerini zamanında ve tam olarak karşılanması, dünyada uygulanan yasalar çerçevesinde çevre dostu bir geri kazanım programı olan geri dönüşüm çerçevesinde sorumluluğumuzu yerine getirmek ve üretimini yeniliklere açık tutarak, kendini yenileyen bir dünya markası olmaktır.

Velsan Metal Geri Dönüşüm Sanayi Tic. Ltd. Şti. , küresel ısınmanın doruk noktaya çıktığı günümüzde; atıkların toplanmasının daha çok önem kazandığı, geri dönüşüm konusunda dünyadaki yeni teknolojileri takip ederek ihtisaslaşmak , tedarikçi ve müşteri ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler bulmak, yurt içi ve yurt dışında kendi alanında öncü olmak misyonu ile her geçen gün daha büyük ölçüde başarmayı amaçlamaktadır.

Hizmetlerimiz 

1-Sanayi kuruluşlarından çıkan üretim artığı metal parçaları Firmalardan alınıp, Türkiye’deki demir çelik fabrika fiyatları baz alınarak, tesis içinde veya dışında geri dönüşüm alanı oluşturup konteynırlara konularak düzenli, temiz ve firesiz olarak alımının yapılması

2- Tüm yükleme, boşaltma, tasnif etme, stoklama ve sevk etme işlemlerinin kendi bünyemizde gerçekleştirilmesi

3- Müşterilerimize, projelerini güvenli bir şekilde, zamanında ve hesapladıkları bütçe dahilinde gerçekleştirebilmeleri için deneyimli ve profesyonel ekibimiz tarafından yönetilen her alanda teknik ve standart hizmetler sunulması.

4- Ekonomik ömrünü dolduran ve üretimine son vermiş fabrikaların sökümünün yapılması

Tehlikesiz Atıkları Toplama Ayırma Belgesi

Atık Taşıyan Firmalar İçin Lisans Belgesi

34 KJ 0329

34 GA 9021

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma
  • Lisanslı Taşımacılık