SANRE ÇEVRE VE ENTEGRE ATIK YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ

Sanre Çevre ve Entegre Atık Yönetimi A.Ş. olarak endüstriyel ve toplumsal tüm işletmelerin ihtiyacı olan entegre atık yönetimi, güvenli ürün imhası , sıfır atık ve sürdürülebilirlik konularında hızlı, doğru ve netice veren çözümler sunmaktayız.

İstanbul Tuzla’da bulunan tesisimizim çevre ve şehircilik bakanlığından akredite çevre lisansları bulunmakta olup, 2872 sayılı çevre kanunu ve ilgili mevzuat hükümleriyle tam uyum içerisinde atık , imha ve danışmanlık süreçlerinizi yönetmekteyiz.

Üretim kaynaklarımızın doğru kullanılması ve atık minimizasyonu üzerine çalışmaları olan ve bu konularda yenilikçi çözümler üreten şirketimiz, deneyimli ekibiyle beraber her geçen gün çevreyi korumak ve çevre kirliliğinin önüne geçebilmek için geri kazanım kapasitesini artırarak müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Ülkemizin gelişiminde daha fazla önem arz edecek olan döngüsel ekonominin doğru işletilebilmesi için şirketimiz çevre dostu uygulamalar ile sektörde yatırımlarına devam etmektedir.

Çevre Politikamız

Yaşadığımız Dünyanın daha sürdürülebilir bir yer olabilmesi için üretim , hizmet ve tüketim dengesinin çevre hassasiyetlerini koruyarak, insan ve çevre odaklı süreçlerin destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Kalite Politikamız

Sanre Çevre olarak iş süreçlerimizin tamamında; dürüstlük, güvenilirlik, şeffaflık ve netice alma arzumuzun daima en zirvede olduğunu, İnsan ve çevre adına faydalı olmayan hiç bir proje veya uygulamada yer almayacağımızı, sahip olduğumuz sektörel tecrübelerimizi öncelikle çevre ve doğal kaynaklarımızın korunması için kullanacağımızı ve faaliyet alanlarımız içerisindeki tüm işlerde, insan ve doğa arasındaki dengenin korunarak yürütüleceğini, kalite politikamızın temel prensipleri olarak ifade etmek isteriz.

Çevre ve İzin Lisansı

Tehlikeli ve Elektronik Atık Taşıyan Araç Lisans Belgesi

Firma ve Araç Lisans

Atık Taşıyan Firma Lisansı

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma
  • Lisanslı Taşımacılık