ÇİNKANLAR KİMYEVİ MAD.TİC VE SAN A.Ş.

1980 Yılında kurulan ÇİNKANLAR KİMYA, sahip olduğu birikimi, uluslararası deneyimi, çevre ve kimya mühendislerinden oluşan uzman kadrosu ile giderek artan iş hacmine sahip ve sektöründe lider bir firmadır.

Firmamız, müşterilerinden aldığı güvenle; boya, tiner, ambalaj ve kimya sanayiinde kullanılan bir çok çözücünün ithalatı, reçine ve özel ürünlerin üretimi, atık toplama, ayrıştırma ve geri kazanım faaliyetlerine, İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesinde 36.000 m2 alan üzerine kurulu fabrikasında, Türkiye Cumhuriyeti Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan aldığı lisanslarıyla devam etmektedir.

Geleceğe vizyoner bir bakış açısıyla yaklaşan ÇİNKANLAR, yaptığı üretimler ve geri dönüşüm konularında ilklere imza atan yatırımlar planlamakta ve bu yönde adımlar atmaktadır. Hizmet yelpazesini daha da geliştirme hedefiyle faaliyetlerini sürdüren firmamız, lisanslarını ve lisans konularını genişleterek, daha fazla atığın geri dönüşüme kazandırılmasını sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.

GRUP ŞİRKETLERİ

ÇİNKANLAR KİMYEVİ MADDELER SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Reçineler, mix çözücüler üretimi, atık yağ, atık solvent, kontamine ambalajların (varil, IBC tank, plastik bidon ve her türlü ambalaj) geri kazanımını yapmaktadır.

GRUP BOYA VE KİMYA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Solventler ve her türlü kimyasal madde ithalatı, atık boya (su bazlı, solvent bazlı boya ve toz boya ), atık solvent geri kazanımı ayrıca boya ve tiner ( rapid, endüstriyel, selülozik, fırın, epoksi) imalatı yapmaktadır.

PAGEM GERİ KAZANIM SAN. VE TİC.
Atık ambalaj, kağıt, plastik, hurda demir, metal, kablo geri kazanımı ayrıca PE, PP imalatı, 2. El varil ve IBC tank üretimi yapmaktadır.

GYC KİMYA SAN. VE TİC.
Geri kazanılmış toz boya satışı yapılmaktadır.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

Tehlikesiz Atıkları Toplama Ayırma Belgesi

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Geri Kazanım
  • Atık Yağ Geri Kazanım
  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma
  • Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tip 3