BIYIKLAR METAL GERİ KAZANIM VE NAKLİYE SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Bıyıklar Metal San.ve Tic.Ltd.Sti. metal ve metal dışı bir çok ürünün geri kazanımını sağlamak amacıyla 1996 yılında İzmir Pınarbaşı 5.San.Sitesinde faaliyete başlamıştır. Şirketimiz İzmir içeresinde oluşturduğu şube adıyla, metal ve metal dış hurdaları toplamaktadır.

Şirketimizin Merkezi Pınarbaşı'nda olup, donanımlı ve profesyonel kadrosuyla müşteri memnuniyetini, ticari etik değerlerini her geyden üstün tutarak, hurda sektöründe ileri seviyeye ulaşmıştır.2010 yılından itibaren Bıyıklar Metal Geri Kaz. Nak. San. Tic.Ltd.Şti. olarak sektöre devam eden şirketimiz, hurdaların Geri Kazanımı noktasında ülkemize hizmet etmeye devam etmektedir. Bry1klar Metal Geri Kaz. Nak. San. Tic.Ltd.Şti. İzmir, Aliağa ve Kemalpaşa'daki diğer çalışma sahalarıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Bıyıklar Metal Geri Kaz.Nak.San.Tic.Ltd.Şti. hurda sektöründe kendini ispatlamış olup, Tehlikeli Atık Taşıma ve Tehlikesiz Atıkları Toplama ve Ayırma Belgelerine sahip bir kuruluştur. Şirketimiz, kuruluşundan bugüne ilkelerine bağlı kalarak çalışmalını sürdüren, müşteri memnuniyetini ve ticari etiği her şeyden daha önemli kabul eden, iş kapasitesini her geçen gün daha fazla arttıran ve verdiği hizmete aralıksız devam eden bir yapıya sahiptir.

Şubelerimizden gelen geri kazanım malzemeleri, sahamızda topladıktan sonra, türlerine göre ayırıp tekrar ekonomiye kazandırmaktadır.

Tehlikeli Atık Lisansı

Atık Taşıyan Firmalar İçin Lisans Belgesi

Tehlikesiz Atıklar Toplama Ayırma Belgesi

  • Tehlikeli Atık Geri Kazanım