ÜÇER MÜŞAVİR MÜHENDİSLİK A.Ş

Şirket Ortakları, Şerafettin DOĞAN, Osman ÖZTEKİN ve Güner TOPUZ, geçmişteki kendi firmalarında edindikleri tecrübe ve bilgi birikimini birleştirerek; daha verimli olmak ve memlekete daha büyük katkılarda bulunmak amacıyla bir araya gelmişlerdir. ÜÇER Grubu'nun ortakları, altyapı tasarımı ve inşaatları, konut, endüstriyel tesis gibi işler ile kesintisiz olarak sürdürdükleri mesleki hayatlarında 1982 yılında ÜÇER’ in ilk şirketini kurarak güç birliği yaptılar.

İnşaat mühendisliği sektöründe önemli başarılara imza atmış, İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Başkanlığı yapmış, İnşaat Yüksek Mühendisi Şerafettin Doğan'ın (ODTÜ İnşaat Müh. – 1970), Yönetim Kurulu Başkanlığında, 1982 yılında ÜÇER İnş. ve Tic. Ltd. Şirketi faaliyetlerine başlamış daha sonra da 1990 yılında ÜÇER Müşavir Mühendislik Anonim Şirketi kurulmuştur.

Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Şerafettin Doğan'ın 2012 yılında vefat etmesi ve daha sonra gerçekleşen hisse devirleriyle birlikte, ikinci nesil olarak bayrağı devralan Yönetim Kurulu Başkanımız Fatih Çağrı DOĞAN (ODTÜ Çevre Müh. – 1998) ve Genel Müdürümüz A. Alp EVRİMLER (İTÜ İnşaat Müh. – 1987) şirketin Yönetim Kadrosunu oluşturmaktadır.

ÜÇER GRUBU olarak gelişme süreci içinde oluşmuş, yapımı bitmiş ve halen devam etmekte olan işlerimiz sonucu Ankara merkez büromuz dışında İstanbul’da da 1 adet merkez büroya bağlı ve koordineli olarak çalışan irtibat büromuz mevcuttur.

Grubumuzda çalışan personel sayısı idari kadrolarla birlikte 100 kişidir. İş ortaklıkları ile birlikte personel sayımız şu anda 150’nin üzerindedir. ÜÇER GRUBU olarak, büro ekipmanları yönünden gelişmiş bilgisayar sistemleri, teknolojik ofis ekipmanları, bilişim ve iletişim araçlarına sahibiz.

Grubumuz, Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) konusunda geniş bilgi birikimine sahip olup özellikle Harran Ovası 1.Bölge Arazi Toplulaştırma projesi kapsamında bu bilgi birikimini harita işlerinde yaygın olarak kullanmıştır.

ÜÇER, üniversite mensubu akademisyen uzmanlarla yakinen çalışma alışkanlığına sahiptir. Geniş bir çalışma alanına sahip olan ÜÇER Grubu'nun ihtisas alanlarına göre iş ortaklıkları bulunmaktadır.

Güncellenecek

  • Atık Su Arıtma Tesisleri Proje Onay Dosyası Hazırlanması
  • Paket Atık Su Arıtma Tesisi İmalatı